Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mannavita Kanadai Juharszirup B, 375ml

4.799 Ft
Menny.:db
Cikkszám: WBPR-22035
Nem értékelt
Gyártó: Mannavita
Szállítási díj: 599 Ft
Várható szállítás: 2022. szeptember 29.
Elérhetőség: Azonnali raktáron

Leírás

Mannavita Kanadai Juharszirup B, 375ml A Canadian Nutrient szaklap felmérése szerint, a juharszirup tápértéke jóval magasabb a barnacukornál, a cukornál és a méznél. A juharszirup kevesebb kalóriát tartalmaz (50 kalória / evőkanál), az olyan édesítőszerekhez képest, mint a méz vagy a kukoricaszirup. A juharszirupban található mangán energiát és esszenciális antioxidánsokat termel az idegek és az agy rendes működéséhez. Egy negyed csésze juharszirup fedezi a szervezet napi mangánszükségletét. A tiszta juharszirup fedezi a napi cinkszükséglet 18%-át, amely elősegíti az immunrendszer egészséges működését. Egyéb ásványi anyagokban is gazdag, mint a kálium, a kalcium és a magnézium , amelyek csökkentik a magas vérnyomás és a stroke kockázatát. A világon több mint 200 juharfajtát tartanak számon, és sok fajta alkalmas a nedv kinyerésére, a juharszirupot elsősorban mégis az Észak-Amerika keleti részén honos cukorjuhar (Acer saccharum) fa nedvéből állítják elő, de alkalmas rá a vörös juhar (Acer rubrum) és a fekete juhar (Acer nigrum) is. Íze és állaga a mézéhez hasonló. A fa édes nedvét még az őslakos indiánok fedezték fel és alkalmazták a mindennapi étkezésben. Napjainkban a kanadai Québec tartományban készül a legtöbb juharszirup, ami a világtermelés 70-80 százalékát adja. A tiszta juharszirup  természetes édesítőként  tökéletesen használható a cukor pótlására. A juharszirup nem színtiszta cukor, hiszen a  szukrózon  kívül tartalmaz  fruktózt  és  glükózt  is. Összetevői ráadásul jóval fontosabbak a szervezet számára! A juharszirup a cukortól eltérően nem kelti a telítettség érzését,  gyorsabban emészthető . Továbbá  a cukornál sokkal alacsonyabb a kalóriatartalma , és egyensúlyba hozza a vércukorszintet. A mesterséges ételízesítőkkel ellentétben a juharszirup  nem változtatja meg az ételek ízeit,  sokkal inkább kiemeli azt! Cukrot  azonos arányokban  nyugodtan helyettesíthetjük juharsziruppal. Adagolás, Felhasználás naponta: étkezéshez, sütéshez főzéshez felbontás után hűtőben tárolandó nem tartalmaz színezéket A juharszirup előnyei A tiszta juharszirup ízletes és tápláló helyettesítője a klasszikus cukorszirupoknak, mint a kukoricaszirup. A juharszirup néhány jótékony hatása: Gyulladáscsökkentő : egy, a University of Rhode Island-on végzett kutatás kimutatta, hogy a juharszirup ropogtatnivalókkal, mint a zabpehely segít az olyan gyulladásos betegségek megelőzésében, mint az Alzheimer-kór, a csontritkulás és a rák. Antioxidánsként hat: ez az igazi édesség tele van egy polifenol nevű növényi anyaggal, amely kiváló antioxidáns. Ha áfonyát és zabpelyhet adunk hozzá, még jobban növelhető az antioxidáns értéke. Megállítja a korai öregedést : a tiszta juharszirup helyi antioxidánsként viselkedik, ezzel gyógyítva ott, ahol a szabadgyökök és a környezeti ártalmak károkat okoztak. Ezért nagyszerű természetes öregedés gátló szirupként tartják számon. Táplálja a bőrt : otthon is készíthető arcradír meleg tej és juharszirup egyenlő arányú elkeverésével, ehhez adjunk még zablisztet. Ez a keverék segít a finom rácok és a szarkalábak eltüntetésében. Használjon megfelelő hidratálókrémet az arcradír pakolás lemosása után, hogy ezzel is táplálja bőrét. Segíti az emésztést : a természetesen sajtolt juharszirup különböző emésztési problémák, mint a puffadás és a túlzott teltségérzet kezelésére is kiválóan alkalmazható. Helyettesítse a cukrokat juharsziruppal és megoldhatja a puffadás problémáját, ezáltal is jó egészségben tudva az emésztőrendszerét. Erősíti az immunrendszert : Detroitban a Wayne State University kutatói esszenciális tápanyagokat találtak a juharszirupban, mint a mangán és a cink, amelyek erősítik az immunrendszert és ezáltal megelőznek sok gyakori betegséget, mint a megfázás és a láz. Összetevők: 100% tiszta juharszirup, B osztály.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mannavita Kanadai Juharszirup B, 375ml

Mannavita Kanadai Juharszirup B, 375ml A Canadian Nutrient szaklap felmérése szerint, a juharszirup tápértéke jóval magasabb a barnacukornál, a cukornál és a méznél. A juharszirup kevesebb kalóriát tartalmaz (50 kalória / evőkanál), az olyan édesítőszerekhez képest, mint a méz vagy a kukoricaszirup. A juharszirupban található mangán energiát és esszenciális antioxidánsokat termel az idegek és az agy rendes működéséhez. Egy negyed csésze juharszirup fedezi a szervezet napi mangánszükségletét. A tiszta juharszirup fedezi a napi cinkszükséglet 18%-át, amely elősegíti az immunrendszer egészséges működését. Egyéb ásványi anyagokban is gazdag, mint a kálium, a kalcium és a magnézium , amelyek csökkentik a magas vérnyomás és a stroke kockázatát. A világon több mint 200 juharfajtát tartanak számon, és sok fajta alkalmas a nedv kinyerésére, a juharszirupot elsősorban mégis az Észak-Amerika keleti részén honos cukorjuhar (Acer saccharum) fa nedvéből állítják elő, de alkalmas rá a vörös juhar (Acer rubrum) és a fekete juhar (Acer nigrum) is. Íze és állaga a mézéhez hasonló. A fa édes nedvét még az őslakos indiánok fedezték fel és alkalmazták a mindennapi étkezésben. Napjainkban a kanadai Québec tartományban készül a legtöbb juharszirup, ami a világtermelés 70-80 százalékát adja. A tiszta juharszirup  természetes édesítőként  tökéletesen használható a cukor pótlására. A juharszirup nem színtiszta cukor, hiszen a  szukrózon  kívül tartalmaz  fruktózt  és  glükózt  is. Összetevői ráadásul jóval fontosabbak a szervezet számára! A juharszirup a cukortól eltérően nem kelti a telítettség érzését,  gyorsabban emészthető . Továbbá  a cukornál sokkal alacsonyabb a kalóriatartalma , és egyensúlyba hozza a vércukorszintet. A mesterséges ételízesítőkkel ellentétben a juharszirup  nem változtatja meg az ételek ízeit,  sokkal inkább kiemeli azt! Cukrot  azonos arányokban  nyugodtan helyettesíthetjük juharsziruppal. Adagolás, Felhasználás naponta: étkezéshez, sütéshez főzéshez felbontás után hűtőben tárolandó nem tartalmaz színezéket A juharszirup előnyei A tiszta juharszirup ízletes és tápláló helyettesítője a klasszikus cukorszirupoknak, mint a kukoricaszirup. A juharszirup néhány jótékony hatása: Gyulladáscsökkentő : egy, a University of Rhode Island-on végzett kutatás kimutatta, hogy a juharszirup ropogtatnivalókkal, mint a zabpehely segít az olyan gyulladásos betegségek megelőzésében, mint az Alzheimer-kór, a csontritkulás és a rák. Antioxidánsként hat: ez az igazi édesség tele van egy polifenol nevű növényi anyaggal, amely kiváló antioxidáns. Ha áfonyát és zabpelyhet adunk hozzá, még jobban növelhető az antioxidáns értéke. Megállítja a korai öregedést : a tiszta juharszirup helyi antioxidánsként viselkedik, ezzel gyógyítva ott, ahol a szabadgyökök és a környezeti ártalmak károkat okoztak. Ezért nagyszerű természetes öregedés gátló szirupként tartják számon. Táplálja a bőrt : otthon is készíthető arcradír meleg tej és juharszirup egyenlő arányú elkeverésével, ehhez adjunk még zablisztet. Ez a keverék segít a finom rácok és a szarkalábak eltüntetésében. Használjon megfelelő hidratálókrémet az arcradír pakolás lemosása után, hogy ezzel is táplálja bőrét. Segíti az emésztést : a természetesen sajtolt juharszirup különböző emésztési problémák, mint a puffadás és a túlzott teltségérzet kezelésére is kiválóan alkalmazható. Helyettesítse a cukrokat juharsziruppal és megoldhatja a puffadás problémáját, ezáltal is jó egészségben tudva az emésztőrendszerét. Erősíti az immunrendszert : Detroitban a Wayne State University kutatói esszenciális tápanyagokat találtak a juharszirupban, mint a mangán és a cink, amelyek erősítik az immunrendszert és ezáltal megelőznek sok gyakori betegséget, mint a megfázás és a láz. Összetevők: 100% tiszta juharszirup, B osztály.